Hírzóna

Két nő rabolt ki egy idős asszonyt Szegeden

Két nő rabolt ki egy idős asszonyt Szegeden

2019. július 1., hétfő
Két nő rabolt ki egy idős asszonyt Szegeden

A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói befejezték az ügy vizsgálatát azzal a két helybeli nővel szemben, akik egy idős asszonytól vették el a pénztárcáját a Tisza-parti városban.

A 25 éves egyik gyanúsított március 6-án 11 órakor a Felső Tisza-Parton szólította meg az idős sértettet útbaigazítás ürügyével. Ekkor 30 éves társa az idős nő mögé lépett, megragadta a táskáját és kivette abból a pénztárcát. Ezt követően mindketten elfutottak a helyszínről. Két tanú autóval a feltételezett elkövetők nyomába eredt, akik ezt észlelve zsákmányukat hátrahagyva menekültek tovább. A sértett segélykérését egy szolgálaton kívüli rendőr is hallotta, aki a kapott személyleírás alapján a közelben feltartóztatta, és a járőrök kiérkezéséig visszatartotta gyanúsítottakat. A rendőrök a két nőt előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt indult ellenük eljárás. A kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket. A Szegedi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.