Hírzóna

Fiatal lány rabolta ki ismerősét Szentesen

Fiatal lány rabolta ki ismerősét Szentesen

2019. július 3., szerda
Fiatal lány rabolta ki ismerősét Szentesen

A szentesi járőrök a polgárőrökkel közösen néhány percen belül elfogtak egy helybeli nőt, aki ismerőse házába tört be a Kurca-parti városban.

A tizennyolc éves gyanúsított június 29-én reggel ment át ismerőséhez, aki többszöri csöngetésre sem nyitott ajtót. Mivel nem volt otthon senki, a nő úgy döntött, hogy bemegy az ingatlanba. Betörte az ablakot, majd bemászott az épületbe. Onnan egyebek mellett készpénzt, műszaki cikkeket, szeszes italokat lopott el, csaknem háromszázezer forint értékben. A ház kamerával felszerelt riasztóberendezése azonban jelzést küldött a távol lévő tulajdonosnak, aki telefonon értesítette a rendőrséget, hogy valaki bent van az otthonában. A szentesi járőrök a polgárőrök segítségével a bejelentéstől számított néhány percen belül a közelben elfogták a feltételezett elkövetőt. A nő gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szentesi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.