Sport

Európa-ligát is megjárt magyar bajnokot igazolt a Szeged-Csanád GA

Európa-ligát is megjárt magyar bajnokot igazolt a Szeged-Csanád GA

2019. július 24., szerda
Európa-ligát is megjárt magyar bajnokot igazolt a Szeged-Csanád GA

Az egyszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes Mohl Dávid mellett Gajdos Zsolt és Pongrácz Viktor is szerződést kötött a Szeged Csanád-Grosics Akadémiával.

Az egyszeres magyar bajnok, kétszeres kupagyőztes Mohl Dávid a Haladástól igazolt a Szeged-Csanád Grosics Akadémiához. A 34 éves labdarúgó korábban az osztrák Admira Wacker, az FCFehérvár, a Debrecen, a Kecskemét, a Pécs, az Újpest és Szombathely mezét is magára ölthette. A KTE színeiben két Európa-liga selejtezőn is pályára lépett a kazah Aktobe ellen. A 26 esztendős Gajdos Zsolt a Zalaegerszegtől érkezett. Jó előjel lehet, hogy eddig háromszor sikerült feljutnia aktuális csapataival a másodosztályból az élvonalba. A legmagasabb szinten a Puskás Akadémia és a Haladás színeiben szerzett tapasztalatokat. A Puskás Akadémia nemzetközi utánpótlás tornáján még a Real Madrid ifi kapuját is bevette. Pongrácz Viktor szerződése lejárt a Balmazújvárosnál, így szabadon igazolható játékosként érkezett a Tisza-partjára. A 23 éves középpályás korábban Lombard Pápa színeiben játszott NB I-es meccsen és korábban az U 20-as világbajnokságon Magyarországot képviselte Új-Zélandon, 2015-ben, a korosztályos válogatottban. (Kiemelt kép: kesport.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.