/

Eltűnt a reptéren egy csongrádi férfi

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli férfi megtalálásában.

A Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 27 éves Bercsényi László eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi június 28-án a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről ismeretlen helyre távozott, azóta nem tért haza és tartózkodási helye ismeretlen.

Bercsényi László körülbelül 175 centiméter magas, erős testalkatú. Haja világosbarna, mely rövidre van nyírva. Szeme színe kék. Eltűnésekor viselt ruházata ismeretlen.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Csongrádi Rendőrkapitányságon (6640 Csongrád, Pacsirta utca 1-5.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Tűz ütött ki egy csongrádi házban

Következő sztori

Bejártuk a majdnem kész Szent Gellért Fórumot – videó + galéria