Sport

Döntetlen az utolsó előtti edzőmeccsen

Döntetlen az utolsó előtti edzőmeccsen

2019. július 25., csütörtök
Döntetlen az utolsó előtti edzőmeccsen

Gyulán folytatta a felkészülést a Szeged-Csanád Grosics Akadémia, ezúttal külföldi edzőpartnerrel. A Politehnica Temesvár a román másodosztályban szerepel, ezért előzetesen kemény ellenfélnek ígérkezett az erdélyi alakulat.

A vendégek erősen kezdtek, de nem tudtak igazi veszélyt kialakítani Alekszics kapuja előtt. Néhány perc után Joao Janeiro csapata már román térfélen próbálkozott és el is jutott a lövésig. A szünetre gólnélküli döntetlennel mentek a csapatok. A második félidő kemény, helyenként paprikás hangulatú, férfias küzdelmet hozott és persze sok cserét és két szegedi kapusbravúrt, látszik már Bagdi Ferenc, az új kapusedző munkája is.

Kiss-Rigó László, Szeged-Csanád megyei püspök, a helyszínen, Adem Kapic sportigazgató társaságában nézte végig a találkozót, amely egy két szép védést hozott, de gólt nem.

A szegediek vezetőedzője, Joao Janeiro a meccs után azt mondta hogy amire készültek, azt nagyrészt meg tudták valósítani. "Sokat cseréltem, ez volt az egyik cél. Az ellenfél jó és élvezetes focit játszott, örülök, hogy hasznos 90 percen vagyunk túl. Mindig szeretnénk nyerni, de arra jó volt, hogy lássuk, miért dolgozunk napról napra."- értékelt a portugál tréner.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Politechnika Timisoara 0-0
Szeged-Canád Grosics Akdémia: Alekszics, Orosz Márk Erik, Horváth Marcell, Tóth Gábor, Zabari Dávid, Oláh Gergő, Germán Tamás, Sóron Tibor, Zvara, Pongrácz, Andorka Csere:Takács János, Moga Sergiu, Talabér Attila, Bitó Martin, Erdei András, Szabó Péter.
Az utolsó felkészülési meccset vasárnap, - a szokásos bajnoki időpontban,- 17:30-tól az Eger ellen vívja a csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.