Közélet

Csongrádban is kampány indult a nyári véradás érdekében

Csongrádban is kampány indult a nyári véradás érdekében

2019. július 5., péntek
Csongrádban is kampány indult a nyári véradás érdekében

Neked egy óra, három embernek az élet! elnevezéssel véradó kampányt indított idén nyáron a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat - számolt be a Rádió7.

Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei igazgatója a rádiónak elmondta, a szeptember 1-ig zajló kampány célja, hogy a nyári hónapokban is felhívják a figyelmet az önkéntes véradás fontosságára. A véradók fürdőbelépőket, fagylaltkuponokat, illetve egy köszönő kupont is kapnak, amellyel sorsoláson vehetnek részt, különféle értékes ajándékokért. Hódmezővásárhelyen a Susáni Olvasókörben szombat reggel 8 és 10 óra között kiszállásos véradáson várják a véradókat. Júliusban hétfőnként reggel 7 és 9 óra, valamint csütörtökön fél 8 és 10 óra között lehet vért adni a vásárhelyi kórház Vérellátó Osztályán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.