Sport

Az MTK-tól igazolt a Grosics Akadémia

Az MTK-tól igazolt a Grosics Akadémia

2019. július 4., csütörtök
Az MTK-tól igazolt a Grosics Akadémia

Kétéves szerződést kötött Talabér Attilával a Szeged-Csanád Grosics Akadémia csapata. Az MTK-tól érkező 23 éves védő a korosztályos labdarúgó-válogatottakban (U17, U19, U20) is pályára lépett korábban.

Talabér az előző szezonban a Vasasban játszott kölcsönben, és 37 mérkőzésen két gólt szerzett. Joao Janeiro, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia vezetőedzője a védelem tengelyében számít rá.

"A Szeged-Csanád Grosics Akadémia érdeklődött a legrégebben és a legélénkebben irántam. Nem volt kérdés, hogy jövök, csak az, hogy mikor. Ehhez meg kellett egyeznünk az MTK-val, ami most sikerült. Tetszett a jövőkép, amit felvázoltak a klub vezetői. Jó néhány játékost személyesen is ismerek, játszottunk együtt korábbi csapataimnál, ez is amellett szólt, hogy igent mondjak a hívásra" - nyilatkozta a fiatal labdarúgó. Szintén a csapathoz kapcsolódó hír, hogy hat és fél év után elhagyja az együttest a csapatkapitány, Farkas Márk. A 26 éves játékos Békéscsabán folytatja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.