Közélet

2500 kilométert gyalogolt a makói sportember

2500 kilométert gyalogolt a makói sportember

2019. július 10., szerda
2500 kilométert gyalogolt a makói sportember

Az országos Kék Túra teljes útvonalát három hónap alatt teljesítette a 30 éves fennállását ünneplő Makó Budo Klub battodo szakosztályának vezetője - számolt be a Rádió7.

Kiss Csaba a rádiónak elmondta: összesen 2500 kilométert gyalogolt le, több mint 200 települést érintve, többnyire magányosan, de néha társasággal túrázott. Hozzátette: szerencsére nagyon sok esetben segítették a helyiek, hol szállással, hol étellel vagy itallal. Nem csupán a testét, de a lelkét is igénybe vette ez a teljesítés, de szerencsére a küzdősportban szerzett tapasztalatok erőt adtak neki. Kiss Csaba kiemelte: nem mindig a hegyek jelentették a legfőbb gondot, hiszen akadt olyan is, hogy teljesen sík terepen, de 10-15 centis sárban kellett gyalogolnia. A Gemenc árterében pedig a szúnyogokkal gyűlt meg a baja, több száz támadt egyszerre, este a szabadban csak szúnyogháló alatt lehetett pihenni tőlük; Hollókőn pedig egy erdész szerzett neki szállást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.