Hírzóna

Szentest tépázta meg a vihar leginkább

Szentest tépázta meg a vihar leginkább

2019. június 20., csütörtök
Szentest tépázta meg a vihar leginkább

Mintegy negyven lakossági bejelentés érkezett a katasztrófavédelem szegedi főügyeletére szerda este hat órától csütörtök hajnalig - közölte a megyei katasztrófavédelem.

A segélyhívások több mint fele Szentes városából indult. Sok helyen kidőlt fák, leszakadt faágak veszélyeztették a lakosokat, vagy a vízzel elárasztott pincék okoztak problémát. Szentes mellett Hódmezővásárhely városában is pusztított a vihar, ebből a térségből további kilenc bejelentés érkezett a 112-es segélyhívóra. A legtöbb esetben itt is kidőlt fáknál, lehasadt faágaknál végezték el a mentéseket a tűzoltók, a hódmezővásárhelyi egységek munkáját a szegedi tűzoltók segítették. Csongrádról négy hívást fogadtak az ügyelet munkatársai, kerítésre dőlt fák és villanyvezetékre szakadt ágak okoztak fennakadást. Személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.