Hírzóna

Szatymazi betörő fosztogatott a Balatonnál

Szatymazi betörő fosztogatott a Balatonnál

2019. június 19., szerda
Szatymazi betörő fosztogatott a Balatonnál

Kétrendbeli lopás és kétrendbeli lopás kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 51 éves szatymazi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

Szentkirályszabadjai hétvégiház-tulajdonosok tettek bejelentést a rendőrségre március 3-án, hogy az azt megelőző egy hét alatt ismeretlen tettes négy ingatlanba is betört. Az elkövető három helyszínről ruhaneműt, kozmetikai cikkeket, zseblámpát és villanyrezsót lopott el, a negyedik betört ingatlanban pedig csak rongálási kár keletkezett. Az adatgyűjtés során egy 51 éves szatymazi férfi került a rendőrség látókörébe, akit március 6-án a késő délutáni órákban Veszprém belterületén fogtak el a rendőrök, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövetővelszemben a nyomozó hatóság kétrendbeli lopás vétség és kétrendbeli lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást. A Veszprémi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.