Hírzóna

Négy év után fogták el a mórahalmi ékszerrablót - videó!

Négy év után fogták el a mórahalmi ékszerrablót - videó!

2019. június 19., szerda
Négy év után fogták el a mórahalmi ékszerrablót - videó!

Csaknem négy évvel a bűncselekmény elkövetése után, kitartó nyomozás eredményeként azonosították a szegedi rendőrök azt a szerb állampolgárt, aki társával 2015-ben kirabolt egy mórahalmi ékszerboltot.

A bűncselekmény 2015. július 21-én késő délután történt a homokháti városban. Két férfi rontott rá az ékszerbolt alkalmazottjára. A nőt megkötözték, majd mintegy 31 millió forint értékű ékszerrel és készpénzzel elmenekültek a helyszínről. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói a Nemzeti Szakértő és Kutató Intézet Genetikai Szakértői Intézetével együttműködve azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható szerb állampolgárt, akit az ellene kibocsátott elfogatóparancs alapján az ellenőrzést végző határrendészek a röszkei autópálya-határátkelőhelyen június 17-én elfogtak. https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=_ORx02xP-v8 A férfit a rendőrök jelentős értékre elkövetett rablás bűntettének és személyi szabadság megsértése bűntettének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Szegedi Járási Ügyészségen letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a férfi bűntársát még keresik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.