Politika

Meleg fogadtatásra számíthatnak ma Toroczkaiék Szegeden

Meleg fogadtatásra számíthatnak ma Toroczkaiék Szegeden

2019. június 1., szombat
Meleg fogadtatásra számíthatnak ma Toroczkaiék Szegeden

Ellentüntetők készülődnek ugyanis, hogy megakadályozzák a "Nemzeti Légió" zászlóbontását a városban.

Szombaton délután 14 órától a Rerrich Béla téren gyülekezik majd a Nemzeti Légió, a szervezet ugyanis Toroczkai Lászó szülővárosában, Szegeden bontana zászlót, és avatná fel az egyenruhások logóját. Ez izgalmas eseménynek ígérkezik, annál is inkább, mert ellentüntetők is a helyszínen lesznek, méghozzá három szervezet formájában. Toroczkaiék ellen fog tüntetni

az Autonómia Csoport

, a aHang aktivistái "

Stop masírozás

" akció keretében ésKolompár Orbán az Országos Roma Önkormányzat volt vezetője a Magyarországi Cigányközösség Fórum (MCF) nevében tart majd sajtótájékoztatót a szomszédban (Árpád tér), 15 órától. A Nemzeti Légiósok 14 órától gyülekeznek majd a téren, és 15 órától kezdődik a hivatalos esemény, ahol a Légiósok mondanak beszédeket, majd bemutatják az egyenruhákat is. A SzegedMa ott lesz délután, tudósítunk a helyszínről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.