Krimi

Kábítószer-termesztőt kaptak el a rendőrök Kisteleken

Kábítószer-termesztőt kaptak el a rendőrök Kisteleken

2019. június 15., szombat
Kábítószer-termesztőt kaptak el a rendőrök Kisteleken

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást azzal a helybeli férfival szemben, akinek a lakásán csaknem 70 tő kendernövényt találtak.

A nyomozók 2019. március 5-én tartottak kutatást a gyanúsított házában. Ennek során 14 tő élő és 51 tő elszáradt kendert, valamint a termesztéshez használt eszközöket és vegyszereket, illetve 26 gramm növényi törmeléket foglaltak le. A férfival szemben kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Kisteleki Rendőrkapitányságon. Kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy saját fogyasztásra szánta a kendernövényeket. A magokat és a termesztéshez szükséges eszközöket az interneten szerezte be.

14 tő élő és 51 tő elszáradt kendert találtak a rendőrök (police.hu)

A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.