Közélet

Jó reggelt, Szeged! – Kaotikus a szúnyoghelyzet

Jó reggelt, Szeged! – Kaotikus a szúnyoghelyzet

2019. június 24., hétfő
Jó reggelt, Szeged! – Kaotikus a szúnyoghelyzet

Kezdje a hetet az elmúlt napok legfontosabb híreivel!

Ellentmondó információk keringenek a szegedi szúnyogirtással kapcsolatban, és az sem könnyíti meg a helyzetet, hogy az önkormányzat nem hajlandó tájékoztatni a helyi lakosokat az elért eredményekről és a várható intézkedésekről. Megpróbáltuk összefoglalni – rendelkezésre álló információk alapján -, hogy eddig

mi történt és mi várható a következőkben

. Botka László polgármester adta át az

elkészült Kolozsvári teret

a Waldorf-iskola diákjaival közreműködve. Költségvetés-módosításról döntött a

közgyűlés

pénteken, de véglegesítették Harkai István rendőrkapitányi tisztségét is. Haág Zalán a 13-as busz visszaállítása érdekében interpellálta Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármestert. Átadták a város pedagógusi életműdíjait.

Közleményt

adott ki Rovó László, a Szegedi Tudományegyetem rektora az intézmény függetlenségéről. Esős, változékony időjárás volt a hétvégén. Ezzel több cikkünkben is foglalkoztunk, hiszen az ezer tó városává vált Szeged a napokban.

Itt

a várost megbénító helyzetről olvashatnak,

itt

pedig fotókat nézhetnek az eső utáni állapotokról.

Elkezdődött

a szabadtéri játékok

idei évada

, az első hétvége máris

eseménydúsan

telt.

A férfiak mezőnyében a MOL-Pick Szeged, a nőknél pedig a Ferencváros szabadkártyát kapott a kézilabda Bajnokok Ligája következő idényére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.