Hírzóna

Fiatal lány lopta meg idős ismerősét Csongrádon

Fiatal lány lopta meg idős ismerősét Csongrádon

2019. június 24., hétfő
Fiatal lány lopta meg idős ismerősét Csongrádon

A csongrádi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a helybeli fiatallal szemben, aki készpénzt vitt el az egyik ismerősétől.

A fiatalkorú gyanúsított május 11-én kora délután találkozott össze az idős sértettel, aki éppen hazafelé tartott motorjával. A lány elmondta, hogy az édesanyja ételt küldött neki, ezért elkíséri. A sértett házának udvarán beszélgetni kezdtek, amikor az elkövető felfigyelt a motoron, egy vászontáskában lévő pénztárcára. Ezután elővette a telefonját és arra kérte a férfit, fényképezze le az udvar végében legelésző bárányokat. Amíg a sértett az állatokat fotózta, a fiatal nyolcvanezer forintot vett ki a tárcából, majd fogta a telefonját és elment. Az idős szomszéd csak később fedezte fel a bankjegyek hiányát, majd bejelentést tett a Csongrádi Rendőrkapitányságon. A terület körzeti megbízottjai rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövető kilétét, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes, beismerő vallomást tett. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A rendőrök a pénz nagy részét lefoglalták és visszaadták tulajdonosának. A Csongrádi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.