Krimi

Elkapták a szegedi pedofilt

Elkapták a szegedi pedofilt

2019. június 14., péntek
Elkapták a szegedi pedofilt

Az egyik sértett gyermek édesanyjának közreműködésével fogtak el a szegedi rendőrök egy férfit, aki gyerekek előtt mutogatta magát.

Egy édesanya tett bejelentést a Szegedi Rendőrkapitányságon június 13-án arról, hogy kislánya az iskolából hazaérve elmondta neki, hogy a Szeged, Szent György téri játszótéren egy férfi magát mutogatta a gyerekeknek. Az azonnal helyszínre küldött szegedi körzeti megbízottak elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves férfit, aki kihallgatása során elismerte, hogy városszerte mutogatta magát a gyerekek előtt. Ellene szeméremsértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A rendőrség a terhelt gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítására tesz előterjesztést az ügyészség felé. A városszerte magát mutogató férfiről

lapunk is írt korábban

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.