Hírzóna

Drogprevenciós pályázaton vettek részt a kisteleki diákok

Drogprevenciós pályázaton vettek részt a kisteleki diákok

2019. június 29., szombat
Drogprevenciós pályázaton vettek részt a kisteleki diákok

A Kisteleki Rendőrkapitányság „DROG ART-alom” címmel pályázatot hirdetett a kisteleki Árpád Fejedelem Katolikus Gimnázium és Szakközépiskola diákjai számára, amelyben szabadon választott művészeti ág technikáinak felhasználásával a Kábítószerellenes Világnap kapcsán adhattak be pályaműveket a diákok.

A beérkező pályaművek között voltak színes ceruza rajz technikát alkalmazók, számítógépes grafikát készítők, és versírók is. Az eredményhirdetésre és a díjak átadására az iskola ünnepi tanévzáróján került sor. Egyéni I. helyezett: Szeőke Ágota 11/A osztályos tanuló Egyéni II. helyezett: Berta Rebeka 9/B osztályos tanuló Egyéni III. helyezett: Mészáros Tamara 9/B osztályos tanuló A csapatmunka díjazottai Szabó Mónika és Serbán Laura 10/A osztályos tanulók lettek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.