Hírzóna

Bolgár és román autócsempészt fogtak Kiszomboron

Bolgár és román autócsempészt fogtak Kiszomboron

2019. június 11., kedd
Bolgár és román autócsempészt fogtak Kiszomboron

A rendőrök az olasz és a francia hatóságok által körözött személyautókat foglaltak le tegnap a Csongrád megyei határátkelőhelyen.

Egy bolgár férfi június 10-én 9 óra 30 perckor jelentkezett kilépésre egy bolgár honosságú tehergépjármű vezetőjeként Kiszombornál. Az ellenőrzés megállapította, hogy a jármű által vontatott trélerenlévő Toyota RAV4 típusú személygépkocsi alvázszámát meghamisították. Az eredeti adatok alapján a járművet az olasz hatóságok körözik. Néhány órával később egy román férfi egy francia honosságú Nissan Navarra típusú személyautóval akarta az országot elhagyni ugyancsak Kiszombornál. A rendőrök az adattári ellenőrzés során megállapították, hogy a jármű szerepel a körözési rendszerben, azt a francia hatóságok keresik. A nyomozók a 6 és 3 millió forint értékű gépkocsikat lefoglalták.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.