Közélet

Átadták a megújult balástyai polgármesteri hivatalt

Átadták a megújult balástyai polgármesteri hivatalt

2019. június 17., hétfő
Átadták a megújult balástyai polgármesteri hivatalt

A Szent Antal-napi búcsú napján adták át a felújított polgármesteri hivatalt Balástyán. A hivatalos program után vidámpark, sportnap és tűzijáték várta a kikapcsolódni vágyókat - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerinta munkálatokat abból az összegből tudták elvégezni, amelyet azok a települések kaptak a kormánytól, melyeknek nem volt adóssága, így nem kaptak pénzt a konszolidációkor. Összesen 224 millió forintot kapott Balástya, amelyből 31,5 milliót költöttek a polgármesteri hivatalra. Ebből a két épület tetőszerkezetét kicserélték, új nyílászárókat helyeztek be, az intézmény új kerítést és kaput kapott, önkormányzati forrásból pedig a külső festést is megújították. A beruházás részeként jelentős parkosítást is végeztek a környéken, ezt azonban a közmunkaprogramos pályázatból finanszírozták. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.