Közélet

Abbahagyja a politizálást Hegedűs Zoltán, a Fidesz vásárhelyi frakcióvezetője

Abbahagyja a politizálást Hegedűs Zoltán, a Fidesz vásárhelyi frakcióvezetője

2019. június 5., szerda
Abbahagyja a politizálást Hegedűs Zoltán, a Fidesz vásárhelyi frakcióvezetője

Visszavonul a politizálástól, nem indul az ősszel esedékes helyhatósági választásokon Hegedűs Zoltán, a Fidesz hódmezővásárhelyi közgyűlési frakciójának vezetője, a párt korábbi polgármesterjelöltje - jelentette be a politikus szerdán a közösségi oldalán.

Hegedűs Zoltán úgy fogalmazott "2019 nyarára végleg kettészakadt a város, pedig tudjuk, hogy együtt többre mennénk, mint egymás ellenében. Ilyen körülmények között már nem az a legfontosabb kérdés: ki kezdte, inkább az, hogy ki fejezi be a háborúskodást". Az önkormányzati képviselő szerint a vásárhelyiek ma kevés dologban értenek egyet; kevesebben, mint akár csak néhány éve. "Abban azonban mindenki egyetért, hogy a közös dolgaink nem mehetnek így tovább" - írta. A politikus leszögezte, Vásárhelyen változásra van szükség: arra, hogy új fejezet kezdődjön a város történetében. Azt látná helyesnek, ha mindazok, akik e polgárháborús időszak megtestesítői, most hátra lépnének egyet, és kivonulnának a helyi közéletből - közölte. Hegedűs Zoltán úgy véli, a holnapi béke legfőbb akadályai azok, akik a mai viszály főszereplői. Hozzátette: ő szülővárosa fejlődésének nem az akadálya, hanem az elősegítője akar lenni.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.