Meteor

A hosszú hétvégén már 30 foknál melegebb is lehet

A hosszú hétvégén már 30 foknál melegebb is lehet

2019. június 6., csütörtök
A hosszú hétvégén már 30 foknál melegebb is lehet

A pünkösdi hosszú hétvégén szárazabb, napsütéses, meleg idő lesz. Helyenként akár 32 fokig is melegedhet a levegő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, melyet csütörtökön juttattak el az MTI-nek.

Pénteken

több órára kisüt a nap. Napközben elszórtan valószínű zápor, főként északkeleten zivatar. Estére a legtöbb helyen kiderül az ég, de északkeleten néhol még előfordulhat csapadék. Megélénkül, nyugaton néhol megerősödik a szél, de zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A leghidegebb órákban 14-18 fok lesz, napközben 24-30 fokig melegszik a levegő.

Szombaton

napos időre lehet számítani. Főként északkeleten, keleten alakulhat ki zápor, zivatar. Az Észak-Dunántúlon nagy területen megerősödik a szél is. A minimumhőmérséklet 13-19, a maximum 26-31 fok között valószínű.

Pünkösdvasárnap

is napos idő várható, legfeljebb néhol alakulhat ki zápor, zivatar. Északkeleten helyenként megerősödik a szél. A legalacsonyabb hőmérséklet 14-19, a legmagasabb hőmérséklet 26-31 fok között alakul.

Pünkösdhétfőn

is napos időre lehet számítani, csapadék nem valószínű. A leghidegebb órákban 14-20 fok lesz. Napközben 27-32 fokig melegszik a levegő - olvasható az előrejelzésben.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.