Hírzóna

Táskatolvajt fogtak Szentesen

Táskatolvajt fogtak Szentesen

2019. május 29., szerda
Táskatolvajt fogtak Szentesen

Lopás miatt indult büntetőeljárás az ellen a helybeli férfi ellen, aki táskákat és pénztárcát tulajdonított el Szentesen.

A megalapozott gyanú szerint a 27 éves szentesi lakos április 23-án reggel egy, a belvárosban leállított kerékpár hátsó kosarából vitte el a kézitáskát, a benne lévő készpénzzel és iratokkal együtt. Ugyanazon a napon délután egy parkoló autóból lopott el egy tárcát, az abban lévő pénzzel és okmányokkal együtt. Majd május 20-án egy gyalogostól tulajdonította el annak szövettáskáját, amivel elmenekült a helyszínről. A nyomozók az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, akit előállítottak a Szentesi Rendőrkapitányságra. A férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.