Gazdaság

Számos fejlesztés zajlik Apátfalván

Számos fejlesztés zajlik Apátfalván

2019. május 28., kedd
Számos fejlesztés zajlik Apátfalván

Számos olyan beruházást, programot valósítottak meg, illetve most is folynak Apátfalván, amelyek a tanulást és a sportolást segítik - számolt be a Rádió 7.

Szekeres Ferenc polgármester a rádiónak elmondta: szabadtéri sportparkot létesítettek, újraépítették a műfüves sportpályát, tornacsarnokot alakítottak ki, a nyáron pedig két élőfüves sportpályát és egy modern öltözőt adnak át. Emellett rendbe tették a község valamennyi játszóterét, illetve felújították a három óvodát és létrehoztak egy mini bölcsődét is. Szekeres Ferenc kitért arra is, hogy programokkal is készülnek már évek óta. A kicsiknek ingyenes nyári táborokat szerveznek, a legjobb tanulmányi eredményt elérő iskolás osztályokat pedig kirándulásokra viszik. Az önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése során tették rendbe a sportöltözőt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.