Közélet

Orbán üzeni Brüsszelnek, hogy a magyar emberek változást akarnak

Orbán üzeni Brüsszelnek, hogy a magyar emberek változást akarnak

2019. május 17., péntek
Orbán üzeni Brüsszelnek, hogy a magyar emberek változást akarnak

Az európai parlamenti (EP-) választáson erős üzenetet kell küldeni Brüsszelbe arról, hogy „változást akarunk, egy olyan Európát szeretnénk, amely megvédi a határait tengeren és szárazföldön” – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában - írja a Magyar Nemzet.

A miniszterelnök elmondta, „olyan brüsszeli vezetőket akarunk látni, akik nem szervezni, hanem megállítani szeretnék a migrációt”. A kormányfő hozzátette: létezik egy – pénzzel jól „kitömött”, például politikusokból, újságírókból, elemzőkből álló – „liberális maffia”, amely azon dolgozik, hogy elhitesse a világgal, a migráció ellen nincs mit tenni. Amikor pedig kiderül – mondta -, hogy mégis van mit tenni, mert Magyarország megállította a migrációt a szárazföldön, Matteo Salvini olasz belügyminiszter a tengeren, Donald Trump amerikai elnök pedig falépítés mellett döntött, akkor „ezeket az embereket elkezdik gyűlölni”. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.