Hírzóna

Herczeg Anita: A gyermek tengernyi öröm és kihívás

Herczeg Anita: A gyermek tengernyi öröm és kihívás

2019. május 4., szombat
Herczeg Anita: A gyermek tengernyi öröm és kihívás

A gyermek világra jöttével a családban új időszámítás kezdődik: egy csodálatos korszak tengernyi, sohasem tapasztalt örömmel és kihívással, mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal - mondta Herczeg Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szombati rendezvényén az óbudai Hajógyári-szigeten.

Az egyesület immár negyedik alkalommal szervezte meg babaváró rendezvényét. Mint Herczeg Anita, az esemény díszvendége beszédében kiemelte, a babaköszöntő nap olyan örömteli együttlét, amelyben a kicsinyek és a nagyok egyetlen hatalmas közösséget alkotnak.

Budapest, 2019. május 4.
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke a Nagycsaládosok Országos Egyesületének babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten, a Szekér csárdában 2019. május 4-én
MTI/Bruzák Noémi

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntőjében arról szólt, hogy az új életeket, a jövőt köszöntik ezen a napon. Hozzátette: idén a tavalyinál is több, csaknem 440 gyerek született az egyesület családjainál. Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: az EU-ban is egyedülálló, amit a NOE csinál, tevékenységét méltán ismerték el Európa-díjjal. (MTI)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.