Hírzóna

Folytatódnak az útjavítások Szegeden

Folytatódnak az útjavítások Szegeden

2019. május 20., hétfő
Folytatódnak az útjavítások Szegeden

Nagy felületű burkolatjavításokat végzett az elmúlt napokban Szegeden az Izabella híd belváros felőli le- és felhajtóján, valamint a József Attila sugárút Kecskeméti utca és Római körút közötti szakaszán a Magyar Közút Zrt., de a munkák ezzel nem fejeződtek be - írja körképében a Délmagyar.

A lap cikke szerintúj burkolatot kapott az 5405-ös jelű út, azaz az M5-ös autópálya felüljárója, és javítási munkák folynak az 5-ös főút külterületén, az evezőspálya környékén is. A további tervek szerint szakaszosan a Budai Nagy Antal utcán, a Dorozsmai úton és a Pancsovai-Váltó utcában, valamint a buszmegállókban végezhet a társaság nagy felületű kátyúzást. Ezekről egyelőre egyeztetés zajlik, és a munkák a közbeszerzési eljárás után indulhatnak meg. A Magyar Közút a lap érdeklődésére közölte, hogy szakembereik folyamatosan ellenőrzik az utak állapotát, azokon ütemezetten végeznek javítási munkákat, a balesetveszélyes burkolathibák javításáról pedig igyekeznek a lehető leghamarabb gondoskodni. A Magyar Közút Zrt. kezelésében lévő szegedi állami úthálózaton az év hátralévő részében a tervekben lokális és nagy felületű kátyúzások várhatóak a szükséges helyszíneken, amelyeket ütemezetten végez majd a cég illetékes mérnöksége.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.