Gazdaság

Ezért jó a vállalkozásoknak Csongrád megyében

Ezért jó a vállalkozásoknak Csongrád megyében

2019. május 30., csütörtök
Ezért jó a vállalkozásoknak Csongrád megyében

Egy mondatot kért a helyi cégek vezetőitől a Csongrád Megyei Önkormányzat arról, hogy szerintük miért jó a megyében vállalkozást működtetni - írja a Délmagyar.

Jól képzett munkaerő, az SZTE jelenléte és kimagasló földrajzi adottságok – ezeket írták többek között a megyében működő vállalkozások vezetői, akiket a Csongrád Megyei Önkormányzat kért arra, írják le, miért jó a megyében vállalkozást működtetni. A felhívást május 9-én tették közzé. Gyarmati Zoltán, a Csongrád Megyei Önkormányzati Hivatal megbízott területfejlesztési osztályvezetője a Délmagyarországnak azt mondta, hogy név szerint nem említhet vállalkozásokat, de Csongrád megye gazdaságilag és foglalkoztatási szempontból is jelentős cégeitől is érkeztek már válaszok. A cégvezetők, a teljesség igénye nélkül említették a korrekt munkabéreket, a jó infrastruktúrát, az erős szakmai együttműködési lehetőségeket és az élelmiszeripari hagyományokat. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.