Hírzóna

Eltűnt egy 30 éves szegedi férfi

Eltűnt egy 30 éves szegedi férfi

2019. május 10., péntek
Eltűnt egy 30 éves szegedi férfi

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy helybeli férfi megtalálásában.

A Szegedi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 30 éves Papdi Zoltán eltűnésének ügyében. A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi május 9-én szegedi munkahelyéről ismeretlen helyre távozott.

Papdi Zoltán körülbelül 170 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid fekete haja és barna szeme van. Egyik csuklóján egy félbehagyott ,,A’’ betűt ábrázoló tetoválás látható. Eltűnésekor festékfoltos, szürke, kantáros munkásnadrágot, szintén festékfoltos, fekete edzőcipőt,valamintszürkésfekete kabátot viselt. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfitartózkodásihelyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanúzöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.