Hírzóna

Eddig húsz szegedi halottat nem sikerült azonosítani

Eddig húsz szegedi halottat nem sikerült azonosítani

2019. május 24., péntek
Eddig húsz szegedi halottat nem sikerült azonosítani

Húsz olyan holttest szerepel a rendőrség körözési listáján, amelyet Szegeden találtak meg, de nem tudtak még azonosítani. Egy női testről 1998 óta nem tudni, hogy ki lehetett - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint kevesen tudják, de nem csak bűnözők, vagy éppen lopott kocsik miatt ad ki körözést a rendőrség. Az ismeretlen holttestek azonosításához is kérik a lakosság segítségét a honlapjukon keresztül. Ezen jelenleg valamivel több mint 900 ismeretlen holttest, illetve testrész szerepel. Közülük húszat Szegeden találtak meg. A legkorábban, 1998. december 14-én egy nő személyleírása és ruházatának ismertetése került ki a honlapra. Róla annyit lehet tudni, hogy a végtagjai hiányosak, porcelán fogpótlása volt, és egy világosbarna otthonkát viselt, amikor meghalt. A legutóbb, idén február 1-jén pedig annak a férfinak a személyleírását közölték, akit aznap gázolt halálra a vonat az egyik szegedi vasúti átjáróban. Iratokat nála sem találtak, ráadásul a vonatbaleset miatt igazán pontos adatokat sem tudtak közölni róla. Annyit tudni, hogy 30 és 60 év közötti lehet, elhízott, ősz hajú és kék szemű. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.