Gazdaság

Több mint félmilliárdból fejlesztenek Balástyán

Több mint félmilliárdból fejlesztenek Balástyán

2019. április 3., szerda
Több mint félmilliárdból fejlesztenek Balástyán

A kerékpárút-fejlesztés és a csapadékvíz- elvezető hálózat bővítése már elkészült Balástyán, hamarosan újabb beruházások jönnek, már az új lehetőségeket is kutatják - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint555 millió 439 ezer 998 forintból válthatja valóra évtizedes álmait a balástyai önkormányzat. Ujvári László polgármester szerint hét pályázatot nyertek el a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében. Azt mondja, először 90 millió forintból a csapadékvíz-elvezető rendszer hiányzó harmadik szakaszát építették ki. Ezt követően az idősek nappali ellátását szolgáló épületet újították fel kívül-belül 15 millió forintból, majd 70 millióból kerékpárutat építettek a település központjából kiindulva a Kapitánysági úti vasúti átjáróig, vagyis a régi 5-ös út mentén húzódó bicikliúthoz csatolták az új vonalat. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.