Közélet

Táncválasztó workshopot tartanak Szegeden (is)

Táncválasztó workshopot tartanak Szegeden (is)

2019. április 23., kedd
Táncválasztó workshopot tartanak Szegeden (is)

A tánc világnapja alkalmából vasárnap öt vidéki nagyvárosban és Budapesten Nagy táncválasztó elnevezéssel workshopot rendeznek ingyenes táncórákkal, beszélgetésekkel és színháztermi előadásokkal - hangzott el az M1 aktuális csatorna keddi adásában.

A Nagy táncválasztó mindazokat szeretné megszólítani, akik eddig még nem táncoltak, de szeretnék kipróbálni - mondta el az adásban Török Jolán, a Magyar Táncművészeti Egyetem művészeti, szakmai tanácsadója. Az esemény a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége szervezésében valósul meg Budapesten, Debrecenben, Kecskeméten, Győrben, Pécsen és

Szegeden

. A táncórákat korosztályokra - gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior - lebontva kínálják az érdeklődőknek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő táncstílust. Gáspár Emese stratégiai menedzser kiemelte, hogy egy valódi családi napot terveztek, a programokat az ingyenes táncórák mellett beszélgetések és színpadi előadások is színesítik. Hozzátette, hogy a workshopokon a részvétel regisztrációhoz kötött, a részleteket a nagytancvalaszto.hu oldalon találhatják meg az érdeklődők.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.