Közélet

Szegedi család nyerte a megyei vagyonvédelmi vetélkedőt

Szegedi család nyerte a megyei vagyonvédelmi vetélkedőt

2019. április 29., hétfő
Szegedi család nyerte a megyei vagyonvédelmi vetélkedőt

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya április 26-án rendezte meg a Házhoz megyünk országos vagyonvédelmi programhoz kapcsolódó vetélkedő megyei fordulójának döntőjét.

A versenyen a rendőrkapitányságok által szervezett háromfős csapatok vettek részt, a kiírás szerint felső tagozatos tanulók, szülők és nagyszülők jelentkezésével. A résztvevők a szakemberek segítségével a nap első felében a vagyonvédelem és áldozatvédelem témakörében hallgattak gyakorlati szempontú előadásokat, illetvebűnmegelőzési kisfilmeket elemeztek. Ezt követte az elméleti és játékos gyakorlati feladatsorok megoldása, a korosztályoknak megfelelő kérdésekkel. Mindegyik csapat tagja, a korosztályának megfelelő tárgyjutalomban – társasjáték, vagyonvédelmi eszközök, könyvek - részesült. A versenyt a „Kihívók” elnevezésű szegedi családi csapat – Törőcsik Imre, Törőcsik Anikó és Kőmíves Kende Benedek - nyerte, akik majd Csongrád megyét képviselik a Házhoz megyünk vetélkedő országos, budapesti fordulóján.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.