Hírzóna

Részegen tört be volt munkahelyére egy szegedi férfi

Részegen tört be volt munkahelyére egy szegedi férfi

2019. április 30., kedd
Részegen tört be volt munkahelyére egy szegedi férfi

Gyanúsítottként hallgatták ki a szegedi nyomozók azt a helybeli férfit, aki egy cukrászdába tört be a Tisza-parti városban, majd bezárta magát a kazánházba. Lopás miatt kell felelnie - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A megalapozott gyanú szerint a férfi április 25-én hajnalban egy nyitott ablakon keresztül mászott be a belvárosi ingatlanba. Az épületet átkutatta, és az ott talált két PDA-készülékkel, bélyegzővel, valamint készpénzzel távozni akart, eközben azonban bement a kazánházba, aminek az ajtaja rázáródott. A csapdába esett gyanúsítottat reggel a személyzet vette észre, akik értesítették a rendőröket. A járőrök a férfit előállították a Szegedi Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás. Kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy ittas volt, ezért tört be volt munkahelyére.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.