Gazdaság

Leépítéstől tartanak a makói Contintental dolgozói

Leépítéstől tartanak a makói Contintental dolgozói

2019. április 4., csütörtök
Leépítéstől tartanak a makói Contintental dolgozói

A Continental makói üzeméből a szóbeszéd szerint több tucat embert küldtek el, és a dolgozók több száz fős további elbocsátástól tartanak. Bár az iparági csökkenés következtében tényleg történt létszámkorrekció, nem terveznek nagyarányú, csoportos leépítést - írja a Délmagyar.

– A múlt héten közölték velünk, hogy ha tudunk jó lehetőséget, keressük, mert elbocsátások vannak, lesznek, mivel kevesebb a megrendelés. A múlt héten 40-50 embert küldtek el, tegnap is jó párat, 10 fölött – jelezte a lapnak névtelenül a Continental egyik dolgozója, kérve, hogy a portál járjon utána, mi igaz a gyárban keringő szóbeszédből. Ezek szerint akár 400 fős leépítés is várható a közeljövőben, és emiatt az alkalmazottak közül most nagyon sokan aggódnak. Az üzem Makó legnagyobb munkaadója,megközelítőleg 2300-an dolgoznak itt, ezért érthető, hogy az ilyen információk aggodalmat keltenek városszerte. További részletek

ITT

olvashatók.

(Kiemelt kép: Karnok Csaba)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.