Közélet

Kezdődnek a makói utcafórumok

Kezdődnek a makói utcafórumok

2019. április 16., kedd
Kezdődnek a makói utcafórumok

A tavasz beköszönte Makón azt is jelenti, hogy újból utcafórumokat rendeznek valamennyi körzetben - számolt be a Rádió 7.

Hétfő este a sort Kovács Sándor települési képviselő kezdte, aki elmondta: a lakók számára a legnagyobb problémát a rossz járdák jelentik, így folytatják a korábban megkezdett felújító munkát. A városrész legnagyobb beruházása az Almási iskola új szárnyának megépítése, illetve környezetének rendbetétele, aminek a költsége 1,4 milliárd forint. Kovács Sándor kiemelte: a fent említett iskola beruházás mellett kisebb fejlesztések is indulnak ezen a területen. Így például a Petőfi parkot is felújítják, többek között parkolók épülnek, de modernizálják a közvilágítást is. A Kossuth és a Bolygó utca találkozásánál lévő kis teret parkosítják, a múzeum skanzenjéből átkerül ide egy működőképes kút, de padokat is kihelyeznek.  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.