Hírzóna

Jó reggelt, Szeged! – Újabb fejlemény a Szeviép-ügyben

Jó reggelt, Szeged! – Újabb fejlemény a Szeviép-ügyben

2019. április 17., szerda
Jó reggelt, Szeged! – Újabb fejlemény a Szeviép-ügyben

Kezdje a szerdát a keddi hírek átböngészésével!

Járulékos költségekről, visszaosztott tízmilliókról, Ujhelyi István, Botka László és a Szeviép-vezérek gyümölcsöző együttműködéséről vallott a PestiSrácok.hu-nak Bereczky István vállalkozó,

sportmenedzser, aki elmondása szerint hosszú időn keresztül napi kapcsolatban állt a 2010 előtti szocialista kormányzat kedvenc kivitelező cégének tulajdonosaival.

Balhéznak, zajongnak, hangosan dalolásznak és olykor a falra vizelnek a Széchenyi téri rendezvények idején az illuminált állapotú fesztiválozók és hajléktalanok a Károlyi utcai épület árkádsora alatt.

A lakók egy része már hozzászokott a folyamatos lármához, ugyanakkor mások úgy vélik, ideje lenne orvosolni a problémát.

Darabos, büdös vizet engedett egy szőregi lakos a csapból

– ez látható azon a felvételen, melyet egy Facebook-csoportban tettek közzé. A jelenséget a vízhálózat mosatása okozhatja, eközben a felhasználók azon háborognak, hogy a rossz minőségű vizet is kifizetteti velük a szolgáltató.

Kevesebb mint egy hónap leforgása alatt négy parkolóautomata is meghibásodott Szegeden.

A szegedi rendőrök néhány percen belül elfogták azt a 24 éves helybeli férfit, aki szeméremsértő módon viselkedett a Tisza-parti városban

– közölte a megyei rendőr-főkapitányság. Kéthetes, több mint hétszáz kilométeres, a Maroson megtett út után kedden pillepalacktutajukon

megérkeztek Szegedre a gyergyói tűzoltók, akik akciójukkal a környezetvédelem fontosságára akarják felhívni a figyelmet.

Szeged két igazán különleges víztoronnyal is büszkélkedhet: a Szent István téri az ország második legidősebb működő, vasbeton víztornya, míg a leginkább egy repülő csészealjra hasonlító rókusi, a világon is majdhogynem egyedülállónak számít.

Múltidéző sorozatunk tegnapi részében Szeged víztornyainak történetét elevenítettük fel.

Az Alba Fehérvárat fogadja szerdán a Naturtex-SZTE-Szedeák a férfi kosárlabda NB I. A csoportjában.

Juhos Levente elárulta, nehéz mérkőzés előtt állnak, de amíg van esélyük elkerülni a playoutot, addig küzdenek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.