Hírzóna

Jó Reggelt Szeged! - Szabálytalanul közlekednek a Tisza-Lajos körúton

Jó Reggelt Szeged! - Szabálytalanul közlekednek a Tisza-Lajos körúton

2019. április 5., péntek
Jó Reggelt Szeged! - Szabálytalanul közlekednek a Tisza-Lajos körúton

Egyik olvasónk szerint, nagyjából minden ötödik autós szabálytalanul használja a nemrégiben kialakított buszsávot a Tisza Lajos körút és a Boldogasszony sugárút kereszteződésében.

A Tisza Lajos körút felújítása során kialakítottak egy buszsávot, amelyből a körútról a Boldogasszony sugárútra lehet kanyarodni.

Egyik olvasónk hívta fel a figyelmünket arra, hogy sokan szabálytalanul használják ezt a sávot.

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban,

a gondozóitól a Basa nevet kapó csődör első lépéseinek a látogatók is tanúi lehettek.Az állatkert tevecsapatának egy másik tagjai is utódot vár, Góbi, a 2007-ben Szegeden született kanca is rövidesen világra hozza kicsinyét.

Petrik Andrea lesz Nagy Sándor múzsája a Dóm téren

– pazar szereposztással érkezik meg a Dóm térre a Madách Színház produkciója, a Szerelmes Shakespeare! Az ifjú drámaóriás szerelmi és írói kalandjait bemutató romantikus komédiában olyan nagyszerű művészek játszanak még, mint például Csákányi Eszter, Pál András, Zöld Csaba, Szerednyey Béla és Sáfár Mónika. 2019-ben 8500 ember tanul szakmát a Szegedi Szakképzési Centrumban. Az igény a munkaerő piac részéről megvan a jó szakemberekre, nagy részük el is tud helyezkedni a megszerzett képesítésével, igaz az ipar hiánya miatt nagyon sokan nem Szegeden találják meg a boldogulásukat.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.