Közélet

Jó Reggelt Szeged! - Nem csak hajléktalanok hagynak nyomokat a belvárosban

Jó Reggelt Szeged! - Nem csak hajléktalanok hagynak nyomokat a belvárosban

2019. április 2., kedd
Jó Reggelt Szeged! - Nem csak hajléktalanok hagynak nyomokat a belvárosban

Szinte nem telik úgy nap, hogy ne kapnánk panaszkodó olvasói levelet a belvárost elárasztó rejtélyes foltok miatt. Egyesek szerint a hajléktalanok állnak a jelenség mögött, mások viszont úgy vélik, hogy a magukról megfeledkező fiatalok okozzák a vizelet és hányásfoltokat.

Lassan már el sem tudjuk képzelni

a Kárász utcát szemétkupacok és a különös, olykor bűzölgő és üvegszilánkokkal tarkított rejtélyes foltok nélkül

. Olvasóink is rendszeresen panaszkodnak emiatt: egyesek szerint a hajléktalanok állnak a jelenség mögött, mások viszont úgy vélik, hogy az alkoholmámorba merülő, magukról megfeledkező fiatalok okozzák a foltokat. Budai Gyula, fideszes országgyűlési képviselő az interpellációjában úgy fogalmazott, hogy az országnak nincsen olyan része, ahol ne ütötte volna fel a fejét a balliberális bűnözés,

és ez alól Szeged sem kivétel.

Több mint egy évtizeddel ezelőtt felújított házat mutogatott Ujhelyi szombaton.Na, de hogyan nézhetett ki frissen és újkorában? A házat ugyanis 11 vagy 15 éve újították fel, mostanra nyilván nyomot hagyott rajta az idő. Ráadásul a politikus évek óta nem is ott él, máshol lakik új szerelmével.

Szinte versenyt futna a szegedi szeméthalmokkal két hölgy, Nagy Lilla és Melian Brenda. A hobbifutók ugyanis a Svédországban már bevált plogging módszert alkalmaznák környezetük tisztán tartásához.

A Szőregi úti eseményükhöz várják önként jelentkezők csatlakozását.

Érdekes kivitelezési módot választottak a Retek utcán a panelek között épülő új járdának. A

Szegeden láttalak csoportban

sokan tetris pályához hasonlították az új gyalogutat. A terület önkormányzati képviselője szerint ez így rendben van, mert

így nem fog megállni az esővíz a területen.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.