Hírzóna

Jó Reggelt Szeged! - Ellepték Tarjánt a koldusok

Jó Reggelt Szeged! - Ellepték Tarjánt a koldusok

2019. április 4., csütörtök
Jó Reggelt Szeged! - Ellepték Tarjánt a koldusok

Miutánelkészítettük Szeged hajléktalantérképétrengeteg levelet kaptunk, melyben azt kifogásolták az olvasók, hogy kihagytunk néhány fontos külvárosi gócpontot. A legtöbben Tarjánból panaszkodtak, ahol a padfoglalás mellett az egyik szupermarket előtt kalapoznak rendszeresen a fedél nélküliek.

Többen is jelezték, hogy a Tarján városrész különböző pontjain rendszeresen zaklatják a járókelőket az alamizsnáért kuncsorgó hajléktalanok.

Az egyik központi gyülekezőhelyük a Szilléri sugárúti szupermarket előtt van

– tudtuk meg az egyik olvasónktól. Elege lett a járókelőknek a kutyák elhagyott ürüléke miatt.

Szegeden, a Nagykörúton fákra ragasztották ki, hogy ne kutyavécének használják a gazdák a körutat.

A kutyafuttatókban már nincs olyan gazda, aki ne szedné össze a kutyája után a csomagot, de az utcákon sajnos sűrűn előfordul. Vas megyei függetlenség Fidesz-támogatással, majd gyors MSZP-tagság, fiatal baloldali megyei elnökösködés, aztán Gyurcsány szegedi DK-s szövetségese, az őszödi beszéd kiszivárgásának állítólagos tanúja, és innen ismét független szegedi civilség –

az alig 36 éves Szabó Bálint jogász a létező összes politikai oldalt megjárta már,

köpönyegből szabályos ruhatára lehet otthon. A SZEVIÉP-károsultak felkent képviselőjének szegedi tevékenységében egyetlen közös momentum az, hogy a mai napig tisztázatlan a viszonya Botka László polgármesterrel. Valakiknek érdekében állt a Szeviépre tolni a felelősséget a spanyol multi helyett –

mondta legújabb interjújában Baranyi Sándor, a Szeviép egykori vezérigazgatója.

A volt cégvezető állítja: az Ujhelyi István és Botka László által támogatott, azóta szintén becsődölt spanyol multi alvállalkozójaként ők is károsultjai annak a nemfizetési láncolatnak, amely az alvállalkozókat is sújtotta. Aki Szegeden a tömegközlekedést választja, hogy eljusson egyik pontból a másikba, az a Mars teret biztosan érinti az utazásai során. A kép, amit le és felszálláskor látunk, vagy csak akkor, ha elhaladunk mellette, sajnos siralmas. A város „köszönő oldalán” kukás zsákokkal letakart hamburgerező, lerobbant kisbuszból kialakított könyvesbolt, és kéregető hajléktalanok fogadják az utazókat.

Ha még több hírre kíváncsi, kattintson.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.