Hírzóna

Jó reggelt, Szeged! – Csillagászati mértékű telekadóval lepték meg a családi vállalkozást

Jó reggelt, Szeged! – Csillagászati mértékű telekadóval lepték meg a családi vállalkozást

2019. április 30., kedd
Jó reggelt, Szeged! – Csillagászati mértékű telekadóval lepték meg a családi vállalkozást

Kezdje a napot a legfontosabb hétfői hírekkel!

Szita Károly, aMegyei Jogú Városok Szövetségének elnöke szerint a mostani voksolásnak sokkal

nagyobb a jelentősége, mint bármikor eddig

, mert – mint mondta – az előttünk lévő évtizedekről döntünk majd. Egy családi vállalkozás került a megsemmisülés szélére azután, hogy az önkormányzat éves szinten 12,5 millió forintos telekadót szabott ki rájuk 2018-tól kezdődően.

A vállalkozó és családja elfogadhatatlannak tartja a kialakult helyzetet.

Kubatov Gábort, a Fidesz ügyvezető alelnökét

kérdeztük

a444.hu-n megjelentcikkel kapcsolatban, amiben azt írják, hogy szerintük Lázár János és Kubatov Gábor csatázik Szegeden. "Lázár Jánossal a barátságunk erős, céljaink közösek, hogy Szegedet egy fejlődő, élhető várossá tegyük. Botka László tudja, hogy őt és a korrupt szocialista szegedi városvezetést ez a szövetség meg fogja buktatni" – mondta a politikus.

Bottal terelik a forgalmat agresszív asszonyok a Sárgán

– derült ki az egyik Facebook-csoportban. Nemcsak így, hanem csavarral és kövekkel is igyekszenek meggátolni ismeretlen környékbeliek, hogy feléjük haladjon a forgalom Tápéról. Egész napos konferenciát szervez a migrációról a SzegedMa hírportál és a szabadkai Pannon RTV május 11-én Szegeden. Az eseményre

így

tud regisztrálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.