Közélet

Javult a közbiztonság Makón

Javult a közbiztonság Makón

2019. április 25., csütörtök
Javult a közbiztonság Makón

Jók a város közbiztonsági mutatói, de a térfigyelő kamerák némelyike fölött már eljárt az idő - derült ki a szerdai testületi ülésen Makón. A képviselők a városi kitüntetésekről is döntöttek - írja a Délmagyar.

– Jelentősen javultak a közbiztonságot jelző statisztikai mutatók az elmúlt évben Makón – tájékoztatta Palicz András városi rendőrkapitány a képviselőket. Elhangzott például, hogy a nyomozások 82 százaléka eredményesen zárul – ez az elmúlt 9 év legjobb aránya. A térségben 11, a városban 13 százalékkal csökkent a bűncselekmények száma, és a lakosságot leginkább irritáló bűncselekménytípusokból – lopás, lakásbetörés, garázdaság – is jóval kevesebbet kellett feljegyezni. Az viszont kevésbé örömteli, hogy több volt az ittas vezető. További részletek ITT olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.