Közélet

Három szegedi gimit is díjaztak a Lélekmozgató pályázaton

Három szegedi gimit is díjaztak a Lélekmozgató pályázaton

2019. április 4., csütörtök
Három szegedi gimit is díjaztak a Lélekmozgató pályázaton

A Lélekmozgató pályázatra 254 pályamű érkezett be. Szegedről három iskola is a győztesek között volt, a Tömörkény-gimnázium, a Zrínyi és a Jerney általános iskola - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerint idén február 22-én, a magyar parasport napján a Lélekmozgató óvodai, iskolai programot megvalósító, előzetesen regisztrált és beszámolókat beküldő intézmények között a Magyar Paralimpiai Bizottság Köztestület (MPB) és a Fogyatékosok Országos Diák-, Verseny- és Szabadidősport Szövetsége (FODISZ) pályázatot hirdetett meg, amelyen a legkreatívabb, legtartalmasabb, leginkább lélekmozgató programot díjazta. A Lélekmozgató pályázatra 254 pályamű érkezett be. Szegedről három iskola is a győztesek között volt, a Tömörkény-gimnázium, a Zrínyi és a Jerney általános iskola. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.