Közélet

Gyerekek szavaztak a játszótérről Kübekházán

Gyerekek szavaztak a játszótérről Kübekházán

2019. április 17., szerda
Gyerekek szavaztak a játszótérről Kübekházán

Önerőből indított tavaszi játszótér-felújítási projektet a kübekházi önkormányzat. Az elmúlt év őszén eltávolították a régi, veszélyessé vált eszközöket a Fő téri játszótérről, és alaptérképet készítettek a jelenlegi állapotról. Arról pedig, hogy milyen játékokat telepítsenek, gyereknépszavazást tartottak a múlt héten - írja a Délmagyar.

A lap cikke szerintMolnár Róbert polgármester elmondta, 191 szavazásra jogosult állampolgár kapott szavazólapot: minden óvodás és 14 év alatti általános iskolás. Tizenhárom játék közül választhattak ki hatot az alapján, hogy mivel játszanának legszívesebben. – Mindössze harmincan nem szavaztak, és volt három érvénytelen szavazat – mondta el a polgármester. Az összesített eredmények alapján egy komplex mászókát, egy mókuskereket, egy kötélhidat, két rugós játékot és egy négyüléses mérleghintát rendelt meg az önkormányzat, 3 millió forint összértékben. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.