Hírzóna

Fényképezőgépet lopott egy nő a kisteleki plébániáról

Fényképezőgépet lopott egy nő a kisteleki plébániáról

2019. április 15., hétfő
Fényképezőgépet lopott egy nő a kisteleki plébániáról

A kisteleki rendőrök befejezték a nyomozást a város plébániájáról eltűnt fényképezőgép ügyében. Egy helybeli nővel és férfival szemben indult eljárás.

A megalapozott gyanú szerint az asszony március 16-án a déli órákban ment be a nyitott plébániára, ahol felfigyelt egy padon lévő digitális fényképezőgépre. A nő magával vitte a gépet, amit még aznap el is adott egy ismerősének 2000 forintért. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként megállapították a feltételezett elkövetők személyazonosságát, akiket gyanúsítottként hallgattak ki. Az 52 éves asszony ellen lopás vétség, míg az 54 éves férfival szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Kisteleki Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a napokban átadta az ügyészségnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.