Hírzóna

Egymillió forintot loptak egy idős vásárhelyi férfitől

Egymillió forintot loptak egy idős vásárhelyi férfitől

2019. április 1., hétfő
Egymillió forintot loptak egy idős vásárhelyi férfitől

Egy idős helybeli férfitől vitt el több mint egymillió forintot két hódmezővásárhelyi fiatal, kifosztás miatt kell felelniük - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

Azelkövetők március 24-én 17 óra körül jelentek meg a sértett házánál. A páros egyik tagját már ismerte a tulajdonos, mert többször végzett nála kerti munkát. Arra hivatkozva, hogy a kaput jöttek lefesteni, bejutottak az ingatlanba. Amíg az egyikük szóval tartotta a munkaadót, a másik bement a hálószobába, ahol egy szekrényből kivett többmint egymillió forintot. Ezt követően a 17 és 20 éves gyanúsítottak távoztak. A rendőrök az adatgyűjtés során rövid időn belül azonosították, majd gyanúsítottként kihallgatták a két fiatalt. Ellenük védekezésre képtelen, illetve a bűncselekmény felismerésére vagy elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett kifosztás bűntett miatt indult eljárás a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.