Hírzóna

Baleset szemtanúit keresik a szegedi zsaruk

Baleset szemtanúit keresik a szegedi zsaruk

2019. április 5., péntek
Baleset szemtanúit keresik a szegedi zsaruk

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik, akik szemtanúi lehettek egy bordányi balesetnek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A Szegedi Rendőrkapitányság foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A rendőrség kéri azoknak a nézőknek a jelentkezését, akik március 30-án 8 órától egyBordány külterületén megrendezett motorversenyen jelen voltak és ott felvételeket készítettek. A verseny során 15 óra 15 perc körül az egyik versenyző motorjával a pályát elhagyta, nekiütközött egy nézőnek, aki a baleset során súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. A rendőrség várja azon személyek jelentkezését, akik látták az esetet, vagy arról bármilyen információval, fényképfelvétellel vagy videóval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06-62-562-400-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanúzöldszámán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(Kiemelt képünk illusztráció)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.