Közélet

A Nézőpont Intézet szerint van esély Márki-Zay legyőzésére Vásárhelyen

A Nézőpont Intézet szerint van esély Márki-Zay legyőzésére Vásárhelyen

2019. április 8., hétfő
A Nézőpont Intézet szerint van esély Márki-Zay legyőzésére Vásárhelyen

él évvel az őszi önkormányzati választások előtt szűk többségben vannak azok, akik nemszeretnék, hogy Márki-Zay Péter legyen Hódmezővásárhely polgármestere (46 százalék),azokkal szemben, akik szeretnék őt a városvezetői székben látni a jövőben is (42 százalék)– derül ki a Nézőpont Intézet közvélemény-kutatásából, amit a Pesti Srácok.hu idéz.

Hat hónappal az önkormányzati választások előtt Hódmezővásárhelyen készült közvélemény-kutatás szerint többen szeretnék, hogy Márki-ZayPéter ne folytassa polgármesteri munkáját (46 százalék), mint amennyien azt, hogy továbbra iső vezesse a várost (42 százalék). Márki-Zay Péter elutasítottsága mögött több ok húzódik, melyekközé sorolható, hogy a megkérdezettek 44 százaléka szerint ideje túl nagy részét töltipolgármesterként országos szintű politizálással, de megítélését ronthatja az is, hogy avásárhelyiek 34 százaléka szerint bevándorláspárti. A regnáló városvezető újraválasztási esélyeitrontja az is, hogy a városlakók túlnyomó többsége (88 százalék) hallott arról a hírről, hogy azakkoriban a mostani polgármester által vezetett otthonszüléssel foglalkozó cég felelősségefelmerült egy újszülött halála kapcsán. Mindössze 43 százalék volt azoknak az aránya, akikszerint nem felelős a Márki-Zay Péter által korábban vezetett, szülészettel foglalkozó cég azújszülött haláláért. További részletek

ITT

olvashatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.