Hírzóna

Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált

Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált

2019. március 30., szombat
Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált

Manfred Weber, az Európai Néppárt frakcióvezetője és csúcsjelöltje vérig sértette a magyar választókat - írta Varga Judit, a Miniszterelnökség európai uniós kapcsolatokért felelős államtitkára a Facebook-oldalán.

Az államtitkár szerint Weber azzal sértette meg a magyarokat, hogy péntek este a német közszolgálati televízió vendégeként azt nyilatkozta, hogy amennyiben a Fidesz szavazataival tudna csak bizottsági elnökké válni, akkor nem fogadná el a megbízatást. Hozzátette, nem szeretne jobboldaliak szavazatával nyerni, ő középről akarja Európa jövőjét alakítani. "Az ilyen nyilatkozat megengedhetetlen. Manfred Weber vérig sértette a magyar választókat, akik Európa többi polgárához hasonlóan egy demokratikus választás során fognak képviselőket küldeni az Európai Parlamentbe" - hangsúlyozta Varga Judit, hozzátéve, ismét bebizonyosodott, hogy Weber a bevándorláspárti baloldal túszává vált. https://www.facebook.com/VargaJuditMinisterofStateforEUAffairs/photos/a.2025259724159640/2459339770751631/?type=3&theater  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.