Közélet

Szájer: erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat

Szájer: erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat

2019. március 5., kedd
Szájer: erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat

Erős Európa csak erős nemzeteken alapulhat, fontos a nemzeti szálak megszilárdítása - mondta a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP-) képviselője Budapesten hétfőn.

Szájer József

A globalista utópizmus áfiuma és az ellene való orvosság

címmel tartott előadást, amelyben elmondta: célja, hogy párhuzamot vonjon a magyarság 17. századi török birodalmi fenyegetettsége és a 21. századi helyzet között. Zrínyi Miklós kora sokban hasonlít a mostanira, ezért aktualizálta a költő egy művének alcímét - jelezte. Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke az előadót köszöntve úgy fogalmazott: a globalisták arra törekszenek, hogy az egész bolygót átfogják, és közben elfelejtik, hol vannak otthon. Azt mondta, hogy ezzel szemben ők lokalisták, akik tudják, hogy egy konkrét helyen kell otthon lenniük.

(MTI)

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.