Hírzóna

Milliós fényképezőgépet zsákmányoltak egy nyitott kocsiból Szegeden

Milliós fényképezőgépet zsákmányoltak egy nyitott kocsiból Szegeden

2019. március 11., hétfő
Milliós fényképezőgépet zsákmányoltak egy nyitott kocsiból Szegeden

A szegedi nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy helybeli férfit, aki fotós felszereléseket lopott el. Nem volt nehéz dolga, az autó nyitva volt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság.

A 28 éves gyanúsított március 5-én este egy belvárosban parkoló gépkocsiból tulajdonított el egy hátizsákot, a benne lévő fényképezőgéppel, objektívekkel és kiegészítőkkel együtt. A rendőrök a bejelentést követően pár órán belül megállapították a feltételezett elkövető személyazonosságát, aki gyanúsítotti kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Ellene lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a megtartott kutatások során lefoglalták a csaknem egymillió forint értékű fényképezőgépet és tartozékait. A gépjárműből lopások és feltörések megelőzése a tulajdonosok érdeke is. Ezért a rendőrség felhívja a figyelmet, hogy - mielőtt elhagyják a járművet, győződjenek meg arról, hogy az autót (ajtót, ablakot, napfénytetőt) bezárták! - ügyeljenek rá, hogy a jármű utasterében (látható helyen) ne maradjon semmilyen csomag, vagy használati tárgy!  

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.